Băsescu e un zeu!

Da, ați citit bine… Băsescu e un (micuț) zeu!

Dar nu pentru oricine, ci fix pentru falnicii guvernanți USL și pentru susținătorii lor, cei care îl urăsc cel mai tare.
Bine, ei nu o să recunoască așa ceva nici în ruptul capului, dar este singura concluzie la care poți ajunge din spusele lor.

Dacă stai să asculți toate mesajele, Băsescu are întâi toată țara sub control: justiția e a lui, serviciile secrete și tot ce mai e nevoie ca să facă orice vrea în țară, dar în special să nu îi lase pe restul să își facă treaba (iar ei săracii sunt lipsiți de putere ca să mai facă ceva).

Până aici nimic nou și nici nu îl ridică pe Băsescu mult prea sus pe scara zeității 🙂

Dar urmează după aia restul mesajelor care îl proslăvesc pe Băsescu.
Cel mai recent e că din cauza lui Băsescu nu intrăm în Schengen pentru că a vorbit el cu nemții să nu ne primească, astfel ascunzând incompetența guvernului Boc … sau ceva de genul.

În primul rând raționamentul e cam idiot, luând în considerare că pe lângă nemți nu vroiau să ne primească nici olandezii, nici finlandezii și, culmea, nici măcar francezii unde s-a dus Ponta cam de pomană.
Iar în cazul ăsta Băsescu putea să își bată joc de actualii guvernanți dacă se întâmpla fix pe dos, adică să fie de acord nemții (în timp ce restul tot nu erau de acord).

Dar asta e mai puțin important pentru discuția de aici. Mai important e că Băsescu e încă o dată (doar pentru USL-iști) cel mai tare din toată Europa.

Când se duce Băsescu la Merkel și zice:
“auzi, vezi că voi trebuie să fiți împotriva aderării!”
Merkel ia repede poziția de drepți și zice “Să trăiți șefu, așa facem. Imediat se rezolvă”.

Iar conform experiențelor din trecut, Merkel e doar un pion în armata lui Băsescu. Mai are și alți oameni pregătiți să îi execute ordinele la orice moment, cum ar fi Gittenstein, Barosso și Reading,  ca să îi numim doar pe cei mai cunoscuți.

Deci cum o fi să urăști un personaj atât de mult și în același timp să îl vezi ca pe un micuț zeu care are la degetele lui mici printre cele mai importante personaje din Europa și câteva de prin state?

Între timp, pentru restul lumii rămâne un politician român arogant, nesimțit și ahtiat de putere al cărui loc ar fi mult mai potrivit lângă Năstase decât la Cotroceni.

This entry was posted in Politica, Suparari and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Băsescu e un zeu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s