Jurnalismul românesc de calitate

O mostră de “jurnalism” de calitate:

Ioana Tufaru, batjocorita de Adriana Bahmuteanu: “La mine nu vii cu jegul pe tine”. Ioana Tufaru, fiica Andei Calugareanu, a ajuns de rasul lumii. Pentru atentie si ceva banuti, aceasta se lasa de multe ori calcata in picioare. Una dintre persoanele care au batjocorit-o a fost nimeni alta decat Adriana Bahmuteanu. Adriana Bahmuteanu a invitat-o pe Ioana Tufar sa faca curatenie la ea in curte pentru a o plati. Ajunsa la locuinta vedetei, fiica Andei Calugareanu a fost luata la rost de Adriana. “Vrea pe dracu sa munceasca. Daca vrei sa muncesti, muncesti si punct. Eu nu cred in treaba asta cu nu-mi gasesc loc de munca”, a tipat Bahmu la Ioana in cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1. Dar asta nu este tot. Adriana Bahmuteanu s-a uitat in urechile Ioanei, a pus-o sa foloseasca betisoare de urechi in fata camerelor si apoi a pus-o sa se descalte pentru a arata ca are unghiile mari si murdarie intre degete. Libertatea

Între timp, pe Realitatea trona un titlu (scos între timp) de forma “Ioana Tufaru si-a aratat in direct la Antena 1 jegul din urechi de dragul audienţei”

Sau, și mai frumos, un titlu dintr-un alt site de rahat, wowbiz:

Nu ai vazut in viata ta ceva mai scarbos! Ioana Tufaru a socat o tara intreaga! Este plina de clei in urechi si are o pedichiura demna de cel mai urat cosmar al tau!

Eu n-aveam nici cea mai vagă idee cine este această Ioana Tufaru și oricum nu contează, dar nu știu cum poate suporta asemenea mizerii pentru câțiva bani primiți de la jegul de emisiune numit Acces Direct.

Cei care fac asemenea emisiuni ar merita trimiși pe un vapor și, dacă avem destul noroc, să se numească și Titanic. Dar partea cea mai proastă nu e că există aceste emisiuni și oamenii care le fac, ci faptul că aceste porcării de cea mai joasă speță, gen Acces Direct, Cancan TV, Capatos și probabil încă multe altele chiar au audiență.
Lumea chiar stă să se uite la niște curve asistente semi-analfabete care își arată țâțele și să râdă de “murdăria dintre degete” a unei persoane.
Lumea chiar citește astfel de site-uri de analfabeți și se amuză la “pedichiuri de cosmar”.

Chiar atât de jos am ajuns ca popor încât să aibă succes astfel de emisiuni/site-uri de toată jena?
Când chiar și cel mai ieftin abonament la cablu îți oferă măcar vreo 40-50 de posturi TV, chiar stai să te uiți la aberațiile astea? Până și un film prost e cu 10 clase peste o astfel de emisiune.
Și, pe lângă deontologia jurnalistică care nu mai există deja de mult, chiar nu există nici o lege care să le arate că deja întrec limita de mizerie suportabilă?

Mi-e scârbă!

Advertisements
This entry was posted in Suparari and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s