Infirmiera turnatoare

Conducerea Directiei Generale de Asistenta Sociala Dolj a decis, joi, cercetarea disciplinara a infirmierei Georgeta Gabroveanu de la Centrul de Ingrijiri ‘Complexul Sfanta Maria’ din Craiova si suspendarea contractului de munca dupa ce aceasta a facut public cazul unei femei bolnave de 76 de ani careia o asistenta i-ar fi rupt mana dupa ce a lovit-o.

Stirea completa

În România anului 2012, asta se întâmplă dacă eşti o turnătoare ordinară. Cum să îţi permiţi să treci peste capul şefului şi să reclami o asistentă că i-a rupt mâna unei paciente? Mai ales când asistenta respectivă are rude bine plasate în sistem.

Tot respectul pentru infirmieră că a avut curajul să declare abuzurile respectivei. Deşi e clar că nu a fost prima oară când s-a întâmplat ceva de genul şi cine ştie câte s-au mai întâmplat până acum şi care au rămas fără nici o urmare.

Mi se pare incredibil halul în care s-a ajuns încât să ţi se desfacă contractul de muncă pentru că ai avut “tupeul” să te duci la presă când cineva comite o faptă pedepsibilă penal.

Noi cică suntem în democraţie deja de peste 20 de ani. Dar sistemul comunist PCR (pile, cunoştinţe, relaţii) este la fel de folosit şi acum, în timp ce nesimţirea, indolenţa, aroganţa şi tupeul jigodiilor aflate sub protecţia PCR a crescut înzecit.

Advertisements
This entry was posted in Suparari and tagged , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Infirmiera turnatoare

  1. Pingback: Politistul cu probleme de comportament | Să nu vă fie cu bănat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s